Yleinen

NATO Päivä tulee ja jollottaa

Olen viimeaikoina ajatellut, että sodat olisi hyvä toteuttaa nettipeleissä: eli et samanlaiset panokset laitettaisiin pottiin ja pelattaisiin muutamat matsit.

Uskon et maailmankaikkeudessa on aivan sata varmasti elämää, ja me olisimme ihmiskuntana erittäin nopeasti kehittyvä kansakunta, jos kaikki jättää nurkkakuntaset rähinät ja alkaisi enemmänkin ajattelemaan ihmiskunnan etua. Jokaisella päätöksellä sotia, voisi sen sijaan jostaa yhteishenkeä asian käsittelyllä kuin se olisi kansoille yhteinen.

Jos Ihmiskunta haluaa nopeammin kehittyä, nii tuo on mielestäni aikaslailla pakollinen suuntaus, et olisi vain Maa-pallollamme vain yhteisiä huolia, ja nuo nurkkakuntaiset rähinät lopetettaisiin.

Se miten ajattelen itse maailmaa, on että maailmankaikkeudessa on paljon isommalla todennäköisyydellä elämää, joka voi olla erittäinkehittynytttä jos meihin vertaa.

YK ja EU on hyviä välietappeja asiaan, niiden avulla aletaan pikkuhiljaa, mutta pysyvämmin, muuttamaan ihmisten käsityksiä toisistaan. Sodat on olleet nyt kehityksen vetureita, mutta tuon voisi mielestäni muuttaa silleen, et virtuaalisena käydään sodat herrasmies säännöin, kun tuota on harrastettu tarpeeksi kauan niin ei tule enää uusia sotia kun ihmisten mieli on avautunut toisenlaisille näkemyksille. Sitänhän sanotaan, että matkailuavartaa, ja sama logiikka tuossakin.

 

Mietin itsekseni, että olisi hiton siistiä, jos ihmiskunta alkaisi puskemaan samalla effortilla, rauhan aikana tutkimukseen ja kehitykseen. Itse uskon siihen, että voi vielä joskus moinen olla mahdollista. Kunhan nurkkakuntaisuudesta pääsee yli.

Minä varmaan olen aikaani paljon edellä ….

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *